top of page
honlap intró.png
Főoldal: Image

Rólam

Pál Kata vagyok, pszichológus, iskolapszichológus. A Deák Téri Evangélikus Gimnáziumban már negyedik éve segítem a tanárok és diákok hétköznapjait. Emellett  Mind Art pszichológiai magán vállalkozás keretén belül is tevékenykedem.


Az ELTE Tanácsadás és Iskolapszichológia szakirányán végeztem pszichológusként. Folytonosan továbbképzem magam, jelenlegTanácsadó szakpszichológusnak tanulok, illetve többféle módszerben képződöm (Kognitív-viselkedésterápia, Művészetterápia).


Pszichológusként a munkamódomat a személyközpontúság jellemzi, a közös munka során igyekszem olyan támogató, elfogadó légkör kialakítására, ahol a diáknak lehetősége van rátekinteni az adott helyzetre, problémára, megismerni a saját erőforrásait és a megküzdés lehetőségeit.

_DSC7147aa.jpg
Főoldal: About

Aktualitások

Főoldal: News and Tips
Iskolapszichológia plakát  2, (A4 Document).png

Deák Téri Evangélikus Gimnázium

Bátran keress meg, ha úgy érzed segítségre lenne szükséged, elakadtál, vagy szeretnéd önmagadat jobban megérteni! Hétfőn 8.00-13:00-ig az orvosi, szerdán 9:00-17:00-ig a teaházban találsz meg. Ha időpontot szeretnél egyeztetni, írj egy emailt: deakteri.iskolapszichologus@gmail.com!

PSZICHOLÓGIA BLOG

Rövid cikkek pszichológiai témában

Főoldal: Text
Főoldal: Blog Feed
Untitled design (2).png

Szeretnél időpontot egyeztetni?
Keress bizalommal!

Thanks for submitting!

Főoldal: Contact
Untitled design.png

KÉK VONAL

Lelkisegély vonal

Úgy érzed  szükséged lenne valakivel minél hamarabb beszélni? Sok minden összejött, és jólesene anonim módon kiadni magfadból? Elkeseredett vagy és nem látod a helyzet megoldását, de még nem tudod kivel is beszélj erről!

KERESD BÁTRAN 0-24-BEN A KÉK VONALAT  A 116-111-ES TELEFONSZÁMON! HA PEDIG ÍRÁSBAN KÖNNYEBB LENNE VÁLASZD 13-21-IG A CHATET, VAGY AZ ÁLLANDÓ EMAIL SZOLGÁLTATÁST!

Főoldal: Text
bottom of page