honlap intró.png
 

Rólam

Pál Kata vagyok, pszichológus, iskolapszichológus.


Pszichológiai tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, majd  az Eötvös oránd Tudományegyetem Tanácsadás- és Iskolapszichológia szakirányán folytattam. Jelenleg ugyanitt végzem a Tanácsadó szakpszichológusi továbbképzést.


Elsősorban iskolapszichológusként dolgozom a Deák Téri Evangélikus Gimnáziumban és a budapesti Szent István Gimnáziumban. Emellett dolgozom még  a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványnál ügyeletvezetőként, továbbá a Mind Art nevű pszichológiai magán vállalkozás keretén belül is tevékenykedem.

Munkám során főként iskoláskorú gyerekekkel, kamaszokkal és szüleikkel, illetve fiatal felnőttekkel foglalkozom.

IMG_5440_edited.jpg
 

Aktualitások

 
SZIG.png

Szent István Gimnázium

Bátran keress meg, ha úgy érzed segítségre lenne szükséged, elakadtál, vagy szeretnéd önmagadat jobban megérteni! A SZIG-ben kedden 13.30-17.30, szerdán 8.30-15.00 és pénteken 12.30-16.30 közt találsz meg a 3. emeleten. Ha időpontot szeretnél dőponthoz írj emailt: iskolapszichologus@szigbp.hu!

PSZICHOLÓGIA BLOG

Rövid cikkek pszichológiai témában

 
 
Untitled design (2).png

Szeretnél időpontot egyeztetni?
Keress bizalommal!

Thanks for submitting!

 
Untitled design.png

KÉK VONAL

Lelkisegély vonal

Úgy érzed  szükséged lenne valakivel minél hamarabb beszélni? Sok minden összejött, és jólesene anonim módon kiadni magfadból? Elkeseredett vagy és nem látod a helyzet megoldását, de még nem tudod kivel is beszélj erről!

KERESD BÁTRAN 0-24-BEN A KÉK VONALAT  A 116-111-ES TELEFONSZÁMON! HA PEDIG ÍRÁSBAN KÖNNYEBB LENNE VÁLASZD 13-21-IG A CHATET, VAGY AZ ÁLLANDÓ EMAIL SZOLGÁLTATÁST!