honlap intró.png
 

Rólam

Pál Kata vagyok, pszichológus, iskolapszichológus.


Pszichológiai tanulmányaimat a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, majd  az Eötvös oránd Tudományegyetem Tanácsadás- és Iskolapszichológia szakirányán folytattam. Jelenleg ugyanitt végzem a Tanácsadó szakpszichológusi továbbképzést.


Elsősorban iskolapszichológusként dolgozom a Deák Téri Evangélikus Gimnáziumban és a budapesti Szent István Gimnáziumban. Emellett dolgozom még  a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványnál ügyeletvezetőként, továbbá a Mind Art nevű pszichológiai magán vállalkozás keretén belül is tevékenykedem.

Munkám során főként iskoláskorú gyerekekkel, kamaszokkal és szüleikkel, illetve fiatal felnőttekkel foglalkozom.

 

Aktualitások

 
Enjoying Outdoor

Márciusi mindfulness naptár

Az Action for Hapiness nevű szervezet minden hónapra elkészíti napi gondolatokkal, kihívásokkal teli tematikus naptárát. A márciusi téma a MINDFULNESS, vagyis a tudatos jelenlét. Kövesd a napi tippeket és légy jelen a pillanatokban!

PSZICHOLÓGIA BLOG

Rövid cikkek pszichológiai témában

 
 
Untitled design (2).png

Szeretnél időpontot egyeztetni?
Keress bizalommal!

 

KÉK VONAL

Lelkisegély vonal

Úgy érzed  szükséged lenne valakivel minél hamarabb beszélni? Sok minden összejött, és jólesene anonim módon kiadni magfadból? Elkeseredett vagy és nem látod a helyzet megoldását, de még nem tudod kivel is beszélj erről!

KERESD BÁTRAN 0-24-BEN A KÉK VONALAT  A 116-111-ES TELEFONSZÁMON! HA PEDIG ÍRÁSBAN KÖNNYEBB LENNE VÁLASZD 13-21-IG A CHATET, VAGY AZ ÁLLANDÓ EMAIL SZOLGÁLTATÁST!

 

©2020 by Pál Kata pszichológus. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now